Chateau Bag-in-box

De meeste mensen zijn een beetje terughoudend als het om wijn uit een doosje gaat. Maar is dat wel terecht? Wel, sinds ik aan de slag ben voor Kristine van Chateau Bag-in-box zijn mijn vooroordelen in ieder geval verdwenen. De winkel te Kessel-Lo biedt kwaliteitswijn aan die iedereen verrast. Wist je bijvoorbeeld dat zo'n wijndoosjes tot 6 weken houdbaar zijn na opening? En er zijn nog tal van voordelen. Bovendien is er ook een webshop waar je snel je keuze kan maken.

 

Ze kwamen aankloppen bij mij voor grafische ondersteuning: flyers, facebookposts, e-mails... Maar daarnaast kunnen ze ook steeds bij mij terecht voor allerlei technische zaken rond hun wordpress-website. Het belangrijkste is dat ze met hun winkel uitstralen wat ze verkopen: kwaliteit en professionaliteit. En daar helpen we uiteraard graag aan mee! Schol!

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Beachflags - Chateau Bag in Box

 

Banner - Chateau Bag in Box

 

Eindejaarskaartje - Chateau Bag in Box

 

Autosticker - Chateau Bag in Box

 

Laat me iets weten!


Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met me op. Dan volgt misschien wel een goeie kop koffie of een frisse pint om te bekijken wat allemaal mogelijk is.


Copyright © Spitsvogel 2021. All rights reserved.